Balkánska kapusta

Suroviny:

  • 500 g hovädzieho mäsa
  • 700 g bielej kapusty
  • 3 paradajky
  • 3 zelené papriky
  • 2 strúčky cesnaku
  • 50 g oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá sladká červená paprika


Postup:

  1. Nadrobno  nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso nakrájané na kocky, soľ, korenie, mletú červenú papriku a kapustu nakrájanú na hrubšie rezance
  2. Nádobu prikryjeme a zmes dusíme do polomäkka. 
  3. Potom pridáme na rezance nakrájanú zelenú papriku a olúpané paradajky.
  4. Zmes ďalej dusíme do mäkka a nakoniec pridáme roztlačený cesnak.
  5. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky